Kunstvitamine in coronatijden nieuwsbericht

Elke week een Kunstvitamine in coronatijden!

Elke week een Kunstvitamine in coronatijden!

Kunst wordt ook wel eens omschreven als ‘vitamine voor de ziel’. In deze tijden van het coronavirus, intelligente lockdown en anderhalve meter fysieke afstand, delen wij graag inspiratie en vitamine op het gebied van kunst.

Als vrijwilligers organiseren wij elk jaar een Kunstweek in Warmond. Onze drijfveer is dat we altijd enthousiast worden van kunst, dat kunst blij maakt en inspireert. Dit merken wij ook aan reacties van bezoekers van de Kunstweek: ‘We hebben genoten’, ‘Tijdens de Kunstweek met alle activiteiten lijkt alle ellende even ver weg ‘.

Daarom brengen wij elke week een kunstvitamine onder de aandacht: kunst waar de kunstweekcommissieleden geïnspireerd en enthousiast door worden. En die delen we graag met jullie.

‘Kunst communiceert’

‘Kunst geeft het leven betekenis’

Tags: No tags

Comments are closed.