Kunstweek 2021

We hebben onze plannen vanwege Covid-19 helaas in de ijskast moeten zetten zetten. We hadden van alles bedacht, maar vanwege het toenemende aantal besmettingen en de verscherpte maatregelen, hebben we zelf besloten er een streep door te zetten. Hoewel het voor ons als organisatie even slikken is dat we ons dit jaar zo moeten inhouden, zijn we blij dat we toch nog een béétje kunst kunnen bieden. Dat hebben we nu méér dan ooit nodig!

Ons mooie thema Warmond Utopia schuiven we naar volgend jaar. We hopen door het jaar heen nog meer mooie filmpjes te maken.

Bekijk video’s Warmond Utopia

Gluren bij de Buren

Eén vertrouwd Kunstweekonderdeel was al jarenlang coronaproof, lang vóór corona überhaupt de kop op stak: Gluren bij de Buren. En gelukkig: ook dit jaar is er weer volop kunst te zien achter de ramen van de Warmondse Dorpsstraat. Tussen 7 t/m 22 november kun je komen kijken: ieder op zijn eigen moment en op gepaste afstand van elkaar.

Ingetogen versie

Vanwege de coronaregels en de recente aanscherping voor twee weken is het een ingetogen versie van Gluren bij de Buren. We hadden al besloten tot geen opening of rondleiding. De eerste periode van de expositie zult u met maximaal twee personen de route kunnen lopen. De vlaggen hangen dit jaar ook niet om die reden – we houden het ingetogen. Dit alles is in goed overleg met de gemeente. Dus houd afstand en geniet van de kunst!

Enthousiaste reacties

Zowel van bewoners en winkeliers uit de Dorpsstraat als van de kunstenaars ontvingen we heel enthousiaste reacties op de uitnodiging om deel te nemen. Gluren bij de buren voorziet duidelijk ook in een behoefte: het exposeren én het genieten van kunst. Blijf gezond en geniet ervan op veilige afstand van elkaar!  PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: Zaterdag 7 november t/m zondag 22 november
Waar: Verspreid over hele Dorpsstraat in Warmond