Maestro Warmond 2023

Uitverkocht

Wie wordt Warmonds nieuwe maestro?
 
De zes kandidaten van Maestro Warmond 2023 zijn bekend! Zaterdag 7 oktober zullen Elsbeth Koek, Jolanda van Leeuwen, Roos van Leeuwen, Johan van Noort, Hans Oudshoorn en Tim Kortekaas onderling uitmaken wie het beste leiding geeft aan het Kennemer Jeugd Orkest (KJO). Wie mag zich Warmonds Maestro noemen en wordt de opvolger van Rowan Robers?
 
Warmonds Maestro is onderdeel van de Kunstweek (dit jaar van 4 t/m 12 november). Door de agenda van het Kennemer Jeugd Orkest was het helaas niet mogelijk het in die week te organiseren. Wij wilden dit mooie evenement niet voorbij laten gaan, dus we organiseren het gewoon een maand eerder. We hopen op veel aanmoediging voor deze dappere dirigenten in spe!
 
DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer
Zaterdag 7 oktober 2023
20.00 uur tot 22.30 uur

Waar
Theater Het Trefpunt
Herenweg 80, Warmond

Parkeren op De Krogt, achter Het Trefpunt

Kosten
€12,50

Elsbeth Koek is wethouder van Teylingen met kunst en cultuur in haar portefeuille; Jolanda van Leeuwen is tandartsassistente en kan misschien profiteren van haar muzikale partner; Roos van Leeuwen is apothekersassistente en in het bezit van de Zilveren Barensteel, uitgereikt voor haar vrijwilligerswerk bij de VWF; Johan van Noort, weleens ‘de Koning van Koudenhoorn’ genoemd, maar ook fluitist bij Warmunda; Hans Oudshoorn is supermarkteigenaar en betrokken bij veel activiteiten op het gebied van cultuur en sport in Teylingen; en als laatste en zeker niet de minste, Tim Kortekaas, de jonge ondernemer bekend van zijn tuinen.

Maestro Warmond