Poëzie in de Oranjerie met Wijnproeverij

Let op: van de Oranjerie verhuizen we dit evenement naar de pastorie van de protestantse kerk, De Roekenhof op Herenweg 84!

Poëzie in de pastorie met wijnproeverij

In de sfeervolle oude pastorie van de protestantse kerk dragen dichters Emma Laura Schouten, Hazina en spoken word-artiest Lemuël de Graav voor uit eigen werk. Marga van Winsen, eigenaresse van Rhone Value Wines, verzorgt een wijnproeverij.

Luisteren naar werk van jong en aansprekend talent, onder het genot van een proeve van wijn. Een mooie middag om bij te zijn op een unieke locatie!

Met dank aan Warmelda voor het ter beschikking stellen van de ruimte!


Bestel hier tickets

Praktische informatie

Datum
Zondag 5 november

Tijd
Inloop vanaf 14:45
15:00 tot 17:00 uur

Locatie
De Roekenhof, oude pastorie van de protestantse kerk.
Herenweg 84, Warmond
Er zijn een paar parkeerplaatsen bij de pastorie. Parkeren is verder mogelijk achter bassischool De Buitenplaats.

Kosten
€7,50

De voordragers

Emma Laura Schouten

Emma Laura Schouten (Haarlem, 1994) schrijft essays, proza en poëzie. Teksten van haar werden gepubliceerd in diverse literaire tijdschriften en op dit moment werkt ze aan haar debuutroman. In haar schrijven verkent ze het niemandsland tussen ziek en gezond en zoekt ze het magisch realisme in het dagelijks leven.

www.emmaschouten.nl

Instagram: @emmalauras

Lemuël de Graav

Lemuël de Graav (1998) is een multidisciplinaire kunstenaar waar de boventoon wordt gevoerd door poëzie als beeldtaal.

Als Lemuël de jeuk op zijn huid heeft gevonden krabt hij deze vervolgens van zich af in conceptuele films, teksten of muziek. Deze zijn  doordrenkt met contrasten en vraagtekens. Hij gelooft dat het verbeeldingsvermogen van het publiek niet onderschat dient te worden en legt daardoor de verantwoordelijkheid van de vertaalslag daarom grotendeels het individu.

Hij studeerde in 2023 af als scenarist aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. In 2020 stond hij in de finale van het NK Poetry slam en won hij de 1e ILFU internationale verhalenwedstrijd met zijn film ‘Ik haat poëzie’. Ook representeerde hij Nederland op het WK Poetry Slam in Parijs.

Hazina

Hazina is schrijver, dichter en boekverkoper. Haar gedichten hebben in Hollands Maandblad en Papieren Helden gestaan. Binnenkort is ze te zien bij Eus’ Boekenclub, waar ze over haar roman-in-wording vertelt. Het is een magisch-realistisch verhaal dat zich afspeelt in Leiden. Maar voordat de roman af is komt haar naam op een ander boek te staan. Ze is namelijk een van de kunstenaars die meewerkt aan een bundel met werk van Slauerhoff en werk geïnspireerd door Slauerhoff. Deze bundel is vanaf 10 december verkrijgbaar.

Portret door Dani Tulp


Bestel hier tickets