Maestro Warmond 2023

Maestro Warmond 2023 was weer een fantastische editie. Een uitverkochte zaal met enthousiast publiek, zenuwachtige maar trotse deelnemers en een prachtig jeugdorkest maakten de avond.

De winnaar van de avond was Johan van Noort, hij mocht de gouden ‘baton d’or’ en oorkonde mee naar huis nemen!
Kijk op onze Facebook- en Instagram pagina voor foto’s!

Jolanda van Leeuwen
Hans Oudshoorn
Johan van Noort
Roos van Leeuwen
Tim Kortekaas
Elsbeth Koek
Winnaar bekend: Johan van Noort!

Wie wordt Warmonds nieuwe maestro? De zes kandidaten van Maestro Warmond 2023 streden op zaterdag 7 oktober voor de gouden ‘baton d’or’. Elsbeth Koek, Jolanda van Leeuwen, Roos van Leeuwen, Johan van Noort, Hans Oudshoorn en Tim Kortekaas gingen aan de slag om onderling uit te maken wie het beste leiding geeft aan het Kennemer Jeugd Orkest (KJO). Wie mag zich Warmonds Maestro noemen en wordt de opvolger van Rowan Robers? Warmonds Maestro is onderdeel van de Kunstweek (dit jaar van 4 t/m 12 november). Door de agenda van het Kennemer Jeugd Orkest was het helaas niet mogelijk het in die week te organiseren. Wij wilden dit mooie evenement niet voorbij laten gaan, dus we organiseren het gewoon een maand eerder. We hopen op veel aanmoediging voor deze dappere dirigenten in spe! DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer
Zaterdag 7 oktober 2023
20.00 uur tot 22.30 uur

Waar
Theater Het Trefpunt
Herenweg 80, Warmond

Parkeren op De Krogt, achter Het Trefpunt

Kosten
€12,50

Elsbeth Koek is wethouder van Teylingen met kunst en cultuur in haar portefeuille; Jolanda van Leeuwen is tandartsassistente en kan misschien profiteren van haar muzikale partner; Roos van Leeuwen is apothekersassistente en in het bezit van de Zilveren Barensteel, uitgereikt voor haar vrijwilligerswerk bij de VWF; Johan van Noort, weleens ‘de Koning van Koudenhoorn’ genoemd, maar ook fluitist bij Warmunda; Hans Oudshoorn is supermarkteigenaar en betrokken bij veel activiteiten op het gebied van cultuur en sport in Teylingen; en als laatste en zeker niet de minste, Tim Kortekaas, de jonge ondernemer bekend van zijn tuinen.