Op zondag 03 november 2024 organiseren we het huiskamerfestival kKik (kleinKunst in de Kamer).
U ziet 3 afwisselende voorstellingen in de mooiste Warmondse huiskamers die zijn omgetoverd tot intieme theaters.

Kaartjes voor het festival kosten €27,50. Hiervoor ziet u drie voorstellingen en krijgt u na afloop een hapje en een drankje.

Programma

Van 14.00 uur tot 14.30 uur – Aanmelden op Pleintje bij De Pomp (Dorpsstraat 40, Warmond)
14.30 uur – Start programma
15.00 uur – 1e voorstelling
15.30 uur – Pauze, tijd voor een drankje en wandeling naar het volgende adres
16.00 uur – 2e voorstelling
16.30 uur – Pauze, tijd voor een drankje en wandeling naar het volgende adres
17.00 uur – 3e voorstelling
17.30 uur – Afterparty bij Cultureel centrum het Trefpunt (Herenweg 80, Warmond)

Tickets Bestellen

Bij het bestellen van de tickets kunt u de keuze tussen Blok A of Blok B maken.

Lukt het niet meer om tickets te bestellen? Dan zijn ze waarschijnlijk op. Er is een wachtlijst voor als er kaarten vrij komen. Mail hiervoor naar kkik@kunstweekwarmond.nl.

Praktische informatie

Onder begeleiding van een suppoost wisselt u van huiskamer via de knusse dammetjes van het dorp. Daarbij is er tijd voor een drankje bij de horeca. De middag duurt van 14.30 tot 17.30 uur. ‘t Trefpunt (Herenweg 80) is dit jaar dé kKikke plek voor de afterparty! Dat wil je niet missen!

Parkeren: Op de Krogt achter het cultureel centrum Het Trefpunt en op de Gemeentehaven.
Verzamelen: Pleintje bij de Pomp, Dorpsstraat 40, Warmond

Line up

U kunt kiezen uit twee blokken van elk drie voorstellingen:

Blok A

Marjolijn Ebels

Marjolijn Ebels is cabaretier, zangeres en creative composer. Na 7 jaar advocaat te zijn geweest is zij de theaterwereld ingestapt. Ze is een autodidact. Als ze het niet kan, leert ze het zichzelf. In 2022 won ze de publieksprijs op het Griffioen De Stoep Cabaretfesttival met haar solo-voorstelling ‘Waarvan Akte”‘en in 2024 stond ze in de halve finale van het Leids Cabaret Festival met haar voorstelling ‘Sprookjes Bestaan Niet’. Haar cabaret wordt omgeschreven als muzikaal, assertief en maatschappelijk kritisch. Met haar loop station maakt ze daarbij rake beats.
“Marjolijn is grappig, durft zich uit te spreken en heeft een prachtige zangstem” – jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2021.

Roel C. Verburg

Roel C. Verburg is een muzikant in het lichaam van een komiek. Zijn liedjes gaan over van alles en nog wat (relatieproblemen, tijdreizen en drankgebruik) maar de verbindende factor blijft toch altijd humor. En alhoewel hij zich in zijn liedjes vaak verplaatst in het roerige leven van iemand anders, is hij tussen de liedjes door een vrolijke flierefluiter die zich al grappen makend door het leven beweegt. Hij speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea en De Zwarte Cross, maakte meerdere cabaretvoorstellingen en speelde wekelijks een liedje op de radio bij Jeroen Van Inkel.

Tout finit par des Chansons

Tout finit par des chansons (Alles eindigt met een lied)

Met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés, brengen zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker hun favoriete chansons van onder meer Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg ten gehore. Met anekdotes over deze bijzondere artiesten en de mensen die hen een duwtje in de rug gaven op hun pad naar wereldfaam, krijgt u niet alleen een chansonconcert maar een heel tijdperk cadeau.

Blok B

Pieter Jouke

Pieter Jouke werd geboren in Kampen. Zijn vader was dominee en zijn moeder lerares Nederlands. In 2000 stapte hij voor het eerst op het podium als komiek. Dat smaakte naar meer en in 2004 stopte hij met zijn reguliere werk en stortte zich volledig op zijn comedycarriere.
Hij maakte avondvullende cabaretprogramma’s en schreef veel voor radio, tv en collega-cabaretiers.
Hij richtte samen met Edo Schoonbeek en Arjen Lubach Buro Renkema op. Daarmee staat hij zelfs in het Comedycanon van de Volkskrant. Op dit moment trekt hij door het land met zijn zevende avondvullende voorstelling: Sluikstort

Daan Doesborgh

Daan Doesborgh is schrijver, vertaler, podcastmaker, presentator en redacteur. In 2010 werd hij Nederlands Kampioen Poetry Slam. In samenwerking met de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) maakt hij de maandelijkse Poëziepodcast. Momenteel werkt hij aan een roman. Van 2006 tot 2011 was hij stadsdichter van Venlo. Hij werkt regelmatig samen met muziekensembles, zoals het Nederlands Blazers Ensemble en het Ricciotti Ensemble. Als dichter en spreker over poëzie was hij te gast op diverse universiteiten en op festivals als Lowlands, Down the Rabbit Hole, Source en FLUP in Rio de Janeiro.

Tango Canción

Poëzie over het leven, de liefde en de nostalgie, maar ook over het ontstaan van de tango en de stad Buenos Aires (delen uit de opera Maria de Buenos Aires) of over een kind dat rozen verkoopt aan cafétafels (Chiquilín de Bachín). De composities die deze verhalen omlijsten, komen uit de Tango Nuevo, een stijl gecomponeerd door Astor Piazzolla (Buenos Aires jaren ‘60) en uit de Opera Carlitos Sur (Amsterdam 2011) op deze wijze verbindt de Río de la Plata met de Noordzee. De tango vertolkt bij uitstek het universele gevoel dat “het voorbije altijd beter was, terwijl het komende telkens weer nieuwe hoop geeft”. Ieder lied wordt ingeleid, waardoor het concert het karakter krijgt van een muzikale vertelling. Het brengt ons naar het oergevoel van de Tango. Artiesten: Silvia Mancuso, zangeres/pianiste en Hein Hoogendoorn, pianist.