Zet het vast in de agenda: 5-13 november 2022!

Volg ons op facebook

20 hours ago

Kunstweek Warmond
Al bijgekomen van de Kaagweek? Hierbij een SAVE THE DATE voor een volgend Warmonds evenement! Vol met kunst in alle vormen!Kunstweek Warmond 2022 van zaterdag 5 november t/m zondag 13 november! ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Kunstweek Warmond
Kunstweek Warmond ... See MoreSee Less
View on Facebook

8 months ago

Kunstweek Warmond
En toen was ineens de Kunstweek afgelopen… De laatste twee mooie evenementen - poëzie in de Oranjerie en huiskamerfestival kKik - kunnen niet doorgaan met de nieuwe coronamaatregelen. Dit in overleg met gemeente en betrokkenen.Het is bijzonder spijtig dat we net voor de eindstreep worden ingehaald door de realiteit, we hebben het programma met ontzettend veel plezier en liefde voorbereid. Maar met de hoge besmettingsgraad is het beter om te annuleren. Mensen die kaartjes hebben gekocht, krijgen een mailtje. Ondertussen hebben we met z'n allen genoten van de activiteiten die in de afgelopen week wél door konden gaan, zoals Maestro, de gezellige opening, het interview met Simone Atangana Bekono, het concert van het Monward Consort, de lezing van Camée, de workshops...En nog steeds kun je genieten van Gluren bij de Buren: de kunstwerken achter de ramen van de Dorpsstraat zijn nog te zien tot zondag 21 november. Of natuurlijk van de exposities in Het Oude Raadhuis en galerie de Pomp. Houd afstand en blijf gezond! (📷 Hans Geerlings) ... See MoreSee Less
View on Facebook

Nieuws

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via kunstweekwarmond@hotmail.nl.

Wij houden ook niet van spam, uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten.

Steun Kunstweek Warmond

Bent u liefhebber van de Kunstweek Warmond en wilt u de Kunstweek graag steunen? Kunstweek Warmond is volledig afhankelijk van steun van derde partijen en de inzet van vrijwilligers; we schrijven fondsen aan en hebben trouwe leden.

Ook u kunt ons steunen al vanaf 10 euro per jaar. Ook kunt u bij de Club van 100, dan steunt u ons met 100 euro per jaar. 

Kijk hier voor meer informatie.

Zodra er meer bekend is over het programma, plaatsen wij dit op de website. U kunt ons volgen via onze Facebookpagina. Voor contact kunt u ook een berichtje sturen via onze Facebookpagina.

We kijken ernaar uit weer met zijn allen bij elkaar te komen om kunst en cultuur te vieren!