Literair café met Pauline Slot

Pauline_Slot_FotoJakolienvanDoornIn het literair café dit jaar de Warmondse schrijfster Pauline Slot! In juni 2022 verscheen haar nieuwste boek Bergen aan zee, een mooie aanleiding haar uit te nodigen voor de Kunstweek Warmond.

Bergen aan Zee is een psychologische roman over schuilen en voluit leven, vrijheid en verbondenheid, en de zoektocht naar een eigen weg, gebaseerd op bekende gebeurtenissen uit de Nederlandse klimgeschiedenis.

Meerdere leden van de Kunstweek-commissie hebben het boek gelezen en waren unaniem in de reactie: de hoofdrolspelers in het boek houden je bezig!

(Foto Pauline Slot: Jakolien van Doorn)

Interview door Marijn Kramp

Marijn KrampPauline Slot wordt geïnterviewd door Marijn Kramp.

Marijn Kramp werkte meer dan 22 jaar als journalist voor de krant. Voornamelijk voor het Leidsch Dagblad. De eerste 11 jaar schreef ze vooral, de tweede 11 jaar gaf ze leiding aan de redactie van het Leidsch Dagblad. Toen ze het tijd vond voor iets nieuws, en niet altijd meer ‘aan’ wilde staan besloot ze vier jaar geleden als zelfstandig journalist/tekstschrijver verder te gaan. Nu schrijft ze voor uiteenlopende bladen en opdrachtgevers. En af en toe filmt ze.

Cover_BergenaanZee

Wanneer

Zondag 6 november
16:00 tot 17.30 uur

Waar

Het Trefpunt, Herenweg 80

Gratis toegang!