Warmonds kKik-festival

GEANNULEERD

Door de nieuwe coronamaatregelen aangekondigd op 12 november zijn wij in overleg met de gemeente helaas genoodzaakt het kKik-festival niet door te laten gaan. Alle kaartkopers hebben een mail ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, kunt u mailen naar kunstweekwarmond@hotmail.nl.

Op zondag 14 november 2021 organiseren we het huiskamerfestival kKik (kleinKunst in de Kamer), als afsluiting van de Kunstweek. Deze middag ziet u drie voorstellingen in verschillende Warmondse huiskamers.

Inmiddels bekend én populair in Warmond: het Warmondse kKik-festival! Kleinkunstoptredens in bijzondere woonkamers in Warmond. Geniet dichtbij van de podiumkunsten van deze artiesten.

Hieronder staan de artiesten en kunt u de kaarten bestellen!

Door onzekerheid over de coronamaatregelen was de voorbereidingstijd voor het kKik-festival korter dan gewoonlijk. Toch hebben we weer een mooi en afwisselend programma samengesteld waar we trots op zijn! Wel hebben we besloten het festival klein te houden: net als in het eerste jaar zijn er drie huiskamers. Dus… wees er snel bij!

(PS Woon je in of vlakbij het dorpscentrum in een bijzonder Warmonds huis en vind je het leuk dat het kKik-festival volgende keer in jouw woonkamer plaatsvindt? Mail het rechtstreeks aan info@ruudaanhane.nl, we zijn benieuwd!)

De artiesten

Riza Tisserand

Riza Tisserand – Bekeerling

Riza Tisserand brengt scènes uit zijn indrukwekkende eerste solovoorstelling ‘Bekeerling’, die lovende kritieken kreeg. Hierin vertelt hij het beklemmende verhaal van een jongen die bekneld dreigt te raken tussen de kieren van de maatschappij. Een geschiedenis die hij ondanks de tragiek met veel humor weet te brengen. “Groot succes in kleine zaal”, schreef de Theaterkrant over ‘Bekeerling’.

Riza Tisserand is een rasverteller en een sterke performer, die scherpe grappen niet schuwt. Hij begon als comedian in het comedycollectief van Javier Guzman en werkte drie seizoenen mee aan Padoem Patsss, het oneliner televisieprogramma van BNNVARA. Sinds kort toert hij door het land met zijn tweede solovoorstelling ‘Adembenemend’.

www.rizatisserand.com

Fee Reynaert (foto Nosh Neneh)

Fee Reynaert – Poëtische luisterliedjes

Zangeres en dichteres Fee Reynaert sorteert haar innerlijke dialogen. Ze deelt op kwetsbare wijze haar verhaal door middel van Nederlandstalige nummers, waarin verschillende muziekstijlen en poëzie samenkomen. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van haar vragen en vondsten.

Aan het conservatorium leerde Fee zingen wat ze voelde en bleef ze vrij componeren. Dat resulteerde in een eigenzinnige Nederlandstalige set, waarin ze zich harmonisch en tekstueel laat leiden door autobiografische gebeurtenissen.

Fee werkt aan haar debuut-EP, onlangs verscheen de single ‘Vanaf hier’. Deze zomer was ze te zien op het Boslab Theaterfestival en het West Beach Filmfestival in Amsterdam. In 2019 werd haar voorstelling tijdens het Fringe Festival in Delft genomineerd voor de publieksprijs.

(foto: Nosh Neneh)

www.feereynaert.com

Roes

Roes  – We zullen wel zien waar we terechtkomen

In 1861 reisde Alexine Tinne als eerste vrouwelijke ontdekkingsreiziger door de Sahara. In de voorstelling ‘We zullen wel zien waar we terechtkomen’ reist het jonge theaterduo Roes, dat bestaat uit Judith Oosterwijk en Sophie Laurence, haar achterna. Ze ontdekken dat de thema’s waarop Alexine stuitte vandaag de dag nog verrassend actueel zijn.

Roes brengt een sprankelende en spraakmakende muzikale voorstelling, waarin ze graag de rauwe randjes opzoeken. Judith en Sophie zingen over je eenzaam voelen te midden van honderd kamelen, bidden tot een God waar ze niet in geloven en vermengen het heden en verleden, want wat doet Thierry Baudet ineens in hun verhaal?

Kleinkunst met invloeden van folk, jazz en stiekem ook wel Beatlesgitaartjes.

www.roesspeelt.nl