Warmonds kKik-festival

Op zondag 10 november 2019 organiseren we het huiskamerfestival kKik (kleinKunst in de Kamer), als afsluiting van de Kunstweek. Deze middag ziet u drie voorstellingen in verschillende Warmondse huiskamers.

Kaartjes voor het festival kosten €19,50. Hiervoor ziet u drie voorstellingen en krijgt u na afloop soep en een broodje.

Programma

14.00 uur – inchecken bij De Oude School (Dorpsstraat 38-40, Warmond)
15.00 uur – 1e voorstelling
15.30 uur – pauze, tijd voor een drankje en wandeling of boottocht naar het volgende adres
16.00 uur – 2e voorstelling
16.30 uur – pauze, tijd voor een drankje en wandeling of boottocht naar het volgende adres
17.00 uur – 3e voorstelling
17.30 uur – soep en een broodje bij De Oude School (Dorpsstraat 38-40, Warmond)

Line up

U kunt kiezen uit twee blokken van elk drie voorstellingen:

Blok A

Cabaretière Kirsten van Teijn
Kirsten van Teijn speelt een deel uit haar voorstelling ‘Nobel’, waarin ze met veel humor vertelt over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. Als het plaatje maar klopt, het gazon strak gemaaid is en de ramen blinken. “Ze heeft een monumentale zangstem en ongekende flair”, schreef de Volkskrant over de cabaretière.
www.kirstenvanteijn.nl

Zanger/liedschrijver Siebe Palmen
Siebe Palmen brengt verhalende liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Uitgerust met alleen een heldere, trefzekere stem en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk. Palmen werd onlangs tweede bij de Vlaamse Nekka-wedstrijd voor liedzangers.
www.siebepalmen.nl

 

Verhalenverteller Harpert Michielsen
Acteur Harpert Michielsen, die ook geschiedenis studeerde, voert zijn publiek in een wervelende vertelling mee naar het Amsterdam van de negentiende eeuw. De grachten zijn open riolen, cholera heeft vrij spel, de bevolking lijdt honger. Dan komt de armenarts Samuel Sarphati, die de stad letterlijk uit de stront trekt.

Blok B

Cabaretière Lonneke Dort
Lonneke Dort won in 2017 het Amsterdams Kleinkunst Festival en wordt geprezen om haar prikkelende kijk op grote thema’s en haar vileine, droogkomische liedteksten. In haar programma ‘Na de lieve vrede’ pleit ze ervoor de confrontatie aan te gaan, in plaats van deze uit angst te mijden.
www.lonnekedort.nl   

Muzikaal trio De Breek
De Breek bestaat uit Steef Hupkes, Sander van Munster en David Pino. Ze brengen Nederlandstalige indiefolk met een hoofdrol voor samenzang, in de stijl van Crosby, Stills & Nash. Voor hun liedjes lieten ze zich inspireren door het leven in het oude dorp Nieuwendam – inmiddels opgeslokt door Amsterdam-Noord.
https://showcase.fm/debreek

Jazzperados
De Jazzperados spelen oude stijl jazz. Op het repertoire van deze ervaren band staan zowel nummers uit de Amerikaanse school als uit de Britse jazztraditie. De sound is stevig, maar lichtvoetig. Ze brengen hun nummers met veel energie en humor, waardoor het publiek na het optreden de huiskamer opgewekt verlaat.