2023 Programma staat online en kaartverkoop gestart!

2023 Programma staat online en kaartverkoop gestart!

Kunstweek Warmond 2023

Het thema van Kunstweek Warmond 2023 is ‘Zeggingskracht’. Dit is een passend thema voor een evenement dat een podium biedt aan een grote variëteit aan kunstvormen. Van literatuur en poëzie tot  beeldende kunst, muziek en dans.

Een kunstenaar wil met zijn werk de toeschouwer op de een of andere manier raken. De mate waarin dat lukt geeft aan wat de zeggingskracht van het werk is. Vooral wanneer een kunstenaar een boodschap wil overbrengen, speelt dat een rol. Tijdens de Kunstweek kan men dat ervaren in velerlei kunstvormen.

Programma en kaartverkoop

Het programma van Kunstweek Warmond 2023 staat nu online! En dat betekent ook dat de kaartverkoop voor Poëzie in de Oranjerie met wijnproeverij en voor het kKik-huiskamerfestival is gestart! Ook kun je je gelijk inschrijven voor de workshops! Wees er snel bij!
 
Kijk snel bij de pagina Programma 2023 voor alle onderdelen en waarvoor kaartjes en inschrijvingen nodig zijn!
 
En wil je volgende keer net als de nieuwsbrieflezers als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan gelijk aan voor onze nieuwsbrief op de homepage van onze website! Of word Vriend of lid van de Club van 100.
 

Meedenken en/of meehelpen?

En vind je het leuk om te helpen met de voorbereidingen vooraf en/of tijdens de Kunstweek? Stuur een mailtje naar contact@kunstweekwarmond.nl

Tags: No tags

Comments are closed.