Vanaf Koudenhoorn - foto Eveline Korving

Kom kijken: buitenschilderdag Warmond Utopia 28 augustus

Buitenschilderdag als opwarmer Kunstweek 2021

Op zaterdag 28 augustus houden we een buitenschilderdag op eiland Koudenhoorn in Warmond. Kunstenaars hebben zich hiervoor kunnen aanmelden, er komt een veelzijdige club schilders/tekenaars. Zij laten zich inspireren door de omgeving op Koudenhoorn (Warmond Utopia!). 

U bent van harte welkom om de kunstenaars aan het werk te zien. Op zaterdag 28 augustus tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunt u ze vinden verspreid over het eiland – iedere kunstenaar kiest tenslotte zijn eigen Utopia-plekje om te schilderen. 

We verwachten dat er ter plaatse mooie originele kunstwerken gecreëerd zullen worden. Deze kunnen geëxposeerd worden tijdens de Kunstweek in de Dorpsstraat bij Gluren bij de Buren. Ook kiezen we uit het werk dat op 28 augustus gemaakt wordt een kunstwerk dat mag prijken op de posters en flyers van Kunstweek Warmond 2021.

We zien u graag om te komen kijken naar dit voorproefje van de Kunstweek 2021 en te genieten van de prachtige omgeving. 

Tags: No tags

Comments are closed.