PHOTO-2019-06-25-14-41-22 (1)

Aanmelden Gluren bij de Buren 2020

Aanmelden Gluren bij de Buren

Dit jaar kunnen we helaas geen Kunstweek organiseren zoals we gewend zijn, vanwege de huidige coronamaatregelen. En dat terwijl de behoefte aan kunst in deze roerige tijd juist extra groot is. Gluren bij de Buren is het enige onderdeel van de Kunstweek dat ons inziens ‘corona-proof’ kan plaatsvinden. De Dorpsstraat willen we weer omtoveren tot één lange Pop-Up galerie. Hiermee geven we jullie, de kunstenaars,  de gelegenheid om jullie recente werk aan een groot publiek te laten zien en kunstliefhebbers kunnen veilig en eenvoudig van kunst genieten. Dit kan natuurlijk alleen plaats vinden met jullie inzet en enthousiasme. 

De expositie in de pop-up galeries van de Dorpsstraat Warmond is dit jaar van 7 tot en met 22 november 2020. 

Heb je interesse om met je kunstwerken deel te nemen? Stuur stuur dan je naam, e-mailadres en informatie over het tentoon te stellen werk zo snel mogelijk naar Nicoline Heemskerk: info@nicoline-heemskerk.com. Dit kan nog tot en met zondagavond 18 oktober 2020Lees hier meer informatie en de voorwaarden.

Noot redactie: Aanmeldingsperiode is nu gesloten, dank voor alle enthousiaste en mooie aanmeldingen!

Tags: No tags

Comments are closed.