Save the date Kunstweek Warmond 2019

Kunstweek 2019 Save the date: 1 – 10 november

Kunstweek 2019 Save the date: 1-10 november

Zet het in je agenda: de Kunstweek 2019 vindt plaats van vrijdag 1 t/m zondag 10 november. We zijn achter de schermen heel hard aan het werk om er een onvergetelijke editie van te maken. We kunnen nu al verklappen dat ons huiskamerfestival kKik een vervolg krijgt (en hoe!) en er een bijzonder muzikaal evenement bijkomt op de eerste vrijdagavond.

Natuurlijk blijven de vertrouwde programmaonderdelen, zoals het Literair Café (met een schrijver die al maandenlang in de Bestseller Top 60 staat), het concert van het Monward Consort en Gluren bij de Buren. En zijn er weer workshops, lezingen en activiteiten voor de jeugd. Hou deze site en onze facebookpagina in de gaten!

Tags: No tags

Comments are closed.