Nieuwe website Kunstweek Warmond

Nieuwe website Kunstweek Warmond

Kunstweek Warmond heeft sinds de zomer van 2019 een nieuwe website. Deze website was een logische vervolgstap na de verfrissing en uitbreiding van de Kunstweek-commissie. De nieuwe herkenbare uitstraling van Kunstweek Warmond is in de website terug te vinden. Met foto’s en sociale media wil de website-ontwerper Eveline Korving vooral de actieve en sociale sfeer van de Kunstweek laten zien: ‘In de Kunstweek zetten wij ons in voor kunst voor iedereen, van jong tot oud. Daarbij is het het leukst als bezoekers actief kunnen meedoen. Het afgelopen jaar was daar een goed voorbeeld van. Door de gevarieerde samenstelling van de Kunstweek-commissie hebben we talrijke ideeën met voor ieder wat wils. Het is altijd een uitdaging om binnen ons budget toch zo veel mogelijk variatie te laten zien en verschillende onderdelen te organiseren.’

Liefhebbers van de Kunstweek Warmond worden dan ook van harte uitgenodigd om de organisatie ervan te steunen. ‘Met 10 euro of 100 euro, we zijn blij met alle steun. Het is mooi om te zien dat mensen de Kunstweek waarderen en graag willen dat het blijft bestaan.’

Tags: No tags

Comments are closed.