Kunstweek 2021

Kunstweek Warmond 2021We werken weer aan mooie plannen

Het lijkt er op dat we dit jaar meer activiteiten mogelijk zullen zijn dan vorig jaar. Dus ‘fingers crossen’! Wij zijn gemotiveerd om alle vertrouwde activiteiten weer voor te bereiden, maar met ingebouwde flexibiliteit. Zo staan we klaar als het inderdaad kan. We hopen u weer te laten genieten van allerlei kunsten.
De week van 5 t/m 14 november kan in ieder geval in de agenda!

Thema Warmond Utopia

We hebben het thema van vorig jaar bewaard voor dit jaar om het de aandacht te geven dat het verdient. Warmond Utopia biedt ruimte voor kunst over alle mooie plekken in Warmond, of juist een eigen (fictieve) utopia. 

We hebben het afgelopen jaar mooie video’s gemaakt rond Warmond Utopia. Hans Goudsmit vertelt meer over de historische achtergrond van een plek, Nicoline Heemskerk legt de locaties vast op doek. Mooie inspiratie voor het thema!

Buitenschilderdag als opwarmertje

Op zaterdag 28 augustus was er een buitenschilderdag op eiland Koudenhoorn in Warmond. Kunstenaars hebben zich hiervoor kunnen aanmelden, er kwam een veelzijdige club schilders/tekenaars. Zij lieten zich inspireren door de omgeving op Koudenhoorn (Warmond Utopia!). 

Zoals verwacht werden er mooie originele schilderwerken gecreëerd. Deze kunnen geëxposeerd worden tijdens de Kunstweek in de Dorpsstraat bij Gluren bij de Buren. Ook kiezen we uit het werk dat op 28 augustus gemaakt wordt een kunstwerk dat mag prijken op de posters en flyers van Kunstweek Warmond 2021.

Aanmelden Gluren bij de Buren gestart

Wil je als kunstenaar uit de regio (weer) exposeren achter een van de ramen in de Warmondse Dorpsstraat? Het aanmelden is gestart! Dit kan door een e-mail te sturen aan Nicoline Heemskerk, info@nicoline-heemskerk.com. Meer informatie leest u hier: Informatiebrief aan de kunstenaars 2021. De pop-up galerie Gluren bij de Buren is van 5 t/m 21 november 2021 (loopt dus langer dan de Kunstweek zelf).

Kunstweek 2021

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wanneer: Zaterdag 5 november t/m zondag 14 november 2021
Waar: Warmond