Kunstweek 2021

Kunstweek Warmond 2021Doe mee met allerlei kunstactiviteiten

We kunnen na 2 jaar weer genieten van allerlei kunsten in ons mooie dorp. We hebben een mooie volle Kunstweek met activiteiten voor alle leeftijden.
Wees erbij van 5 t/m 14 november!
 
Met soms een aanpassing voor de nieuwe coronamaatregelen kan voorlopig alles doorgaan! Bij binnenactiviteiten is een QR-code verplicht vanaf 13 jaar (bij de workshops vanaf 18 jaar). Afstand houden en drukte vermijden is het advies. Geniet van de Kunstweek, waar nodig op veilige afstand!

Thema Warmond Utopia

We hebben het thema van vorig jaar bewaard voor dit jaar om het de aandacht te geven dat het verdient. Warmond Utopia biedt ruimte voor kunst over alle mooie plekken in Warmond, of juist een eigen (fictieve) utopia. 

We hebben het afgelopen jaar mooie video’s gemaakt rond Warmond Utopia. Hans Goudsmit vertelt meer over de historische achtergrond van een plek, Nicoline Heemskerk legt de locaties vast op doek. Mooie inspiratie voor het thema!

Poster_KunstweekWarmondBuitenschilderdag als opwarmertje

Op zaterdag 28 augustus was er een buitenschilderdag op eiland Koudenhoorn in Warmond. Kunstenaars hebben zich hiervoor kunnen aanmelden, er kwam een veelzijdige club schilders/tekenaars. Zij lieten zich inspireren door de omgeving op Koudenhoorn (Warmond Utopia!). 

Zoals verwacht werden er mooie originele schilderwerken gecreëerd. Deze zijn te bewonderen tijdens de Kunstweek in de Dorpsstraat bij Gluren bij de Buren. Ook kozen we uit het werk van deze dag een kunstwerk dat op de posters en flyers van Kunstweek Warmond 2021 prijkt. We vonden het schilderij van Arie Plug het mooiste passen bij het onderwerp én de poster. Zie hier het resultaat!

Kunstweek 2021

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wanneer: Zaterdag 5 november t/m zondag 14 november 2021
Waar: Warmond
 
Gluren bij de Buren loopt 1 week langer van: 5 t/m 21 november 2021