Workshop Vissen schilderen 8 tm 12 jaar

      
 
Toveren in het Natuur Ontdekking Centrum (=NOC) op Koudenhoorn te Warmond.
 
"Schilderen is eigenlijk pure tovenarij. Je begint met niets anders dan een wit vlak. Met enkele verfstreken tover je zo een plaatje tevoorschijn”, aldus de onlangs in Warmond neergestreken kunstenares Tineke Pot. "Schilderen is echt magie, zeker wanneer je probeert de natuur of portretten vast te leggen.”
 
"Mijn passie is om kinderen enthousiast te maken om de natuur te schilderen” In april 2017 was het 'Vogeltjes schilderen in het NOC' dan ook een enorm succes.
12 November 2017 zal in het NOC opnieuw een schildermiddag plaatsvinden met als onderwerp: ‘VISSEN; in alle kleuren en variëteiten’.

Deze workshop in het NOC op Koudenhoorn start om 14 uur en duurt tot ongeveer 16 uur. De workshop Is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De kosten bedragen per kind 12 euro en is inclusief materialen (doek en verf), drankje en versnaperingen. Om elk kind optimale aandacht te geven is er een maximum ingesteld. Belangrijk dus om je tijdig aan te melden.
 
Tevens is tijdens de kunstweek in de Dorpsstraat tijdens ‚Gluren bij de buren’ en ook in galerie ‚De Pomp’ werk te bewonderen van Tineke Pot. De werken zullen van 2 november tot 6 december 2017 te zien zijn. Onder andere een portret van haar kleinzoon Teun en een geboetseerd portret. Ook zullen sieraden/bijouterieën die zij maakt, getoond worden.

Locatie: Natuurontdekkingscentrum Koudenhoorn Warmond

Zondag 12 november 14.00-16.00 uur

Kosten: €12 inclusief materiaal, limonade en versnapering

Aanmelden via e-mail: pot.tineke@gmail.com of via vanoort.tom@gmail.com